Bila till Kolmården!

Är det kanske dags att hitta på någonting roligt med familjen nu i höst? Vi tycker att det finns ett självklart val, och det är så klart att ta en tur till Kolmården! Det är roligt både för vuxna och barn,. Och det blir garanterat en rolig och spännande utflykt. Det bästa sättet att ta sig till Kolmården på ett smidigt sätt när man är flera stycken är att ta bilen. Är det så att din familj kanske inte har en bil? Då borde ni skaffa er en omedelbart! Det finns massor av bra begagnade familjebilar som man kan få till ett riktigt bra pris, och det är guld för vardagen lika väl som för semestern att ha en bil! Ni kan ju kolla in några Subaru bilannonser hos Bilweb.se och se om ni hittar någon som passar er familj. Sedan är det bara att packa sig in i bilen och åka iväg till Kolmården! Men det gäller att vara på sin vakt och kanske öva lite på sin duckning, annars kanske man råkar bli stenad av en gorilla.

Det var vid 15-tiden på lördagseftermiddagen som kvinnan, som besökte djurparken tillsammans med sitt barn och en väninna råkade ut för den smått osannolika händelsen.
-Jag kan bekräfta att det här har inträffat. En gäst stod alltså och tittade på aporna, när en av våra gorillor kastade en sten, säger Marjorie Castro, parkchef för dagen på Kolmårdens djurpark.

Som tur är var det ingen fara med kvinnan, hon började blöda och åkte till sjukhuset men det var inga allvarliga skador det var frågan om. Och det är dessutom extremt ovanligt att något sådant här händer, nog för att gorillor ibland kastar tuvor och bajs på varandra men stenar mot besökarna får anses vara en raritet. Men var redo att ducka!